Set tenxheresh biogranit

Set tenxheresh biogranit me 3 pjesë

Kodi i Produktit: 8697918837839

45 

Pershkrimi i Produktit

Detajet e Produktit

Set tenxheresh biogranit me 3 pjesë, ku përfshihen tenxhereja e cekët dhe tigani, me diametër 26 cm.

Kapaku 26 cm ju përshtatet të dyjave.

Materiali i biogranitit mundëson gatime pa yndyrë dhe ushqime që nuk ngjisin.

Nuk është i përshtatshëm për pjanura me induksion.