Adresat:

– Kompleksi Delijorgji, Bulevardi Gjergj Fishta, Tirana 1000

– Autostrada Tiranë-Durrës Vora 1032 AL, Km. 12, Vorë

Kontakt:

067 570 0005

– store@laforchetta.al

Emri dhe Mbiemri

Email*

Subjekti

Mesazhi