Tavë e cekët, 20 cm

Tavë e cekët, 20 cm, 1.1 litër, me doreza antibakteriale.

Kodi i Produktit: 8697918784171

51 

Pershkrimi i Produktit

Detajet e Produktit

Tavë e cekët, 20 cm, 1.1 litër, me doreza antibakteriale. Është e përbërë nga mineralet më të qëndrueshme të natyrës, kristalet e diamantit.

Ka sipërfaqe jo ngjitëse, e cila ju lejon të gatuani mish, peshk, vezë dhe perime në mënyrë të shëndetshme pa përdorur vaj. Produkti është pa elementë të rrezikshëm dhe ka 10 vjet garanci.

E sigurt në lavastovilje!

I përshtatshëm për pianura me induksion!

Dorezat e mbuluara me nanogrimca argjendi që mund të mbeten antibakteriale për shumë vite!