Set tenxheresh inoksi

Set tenxheresh inoksi, 7 pjesë, cilësia 18/12. Me garanci deri në 75 vite

Kodi i Produktit: 8697918894771

599 

Pershkrimi i Produktit

Detajet e Produktit

Seti i tenxhereve është cilësia më e arrirë e inoksit, 18/12. Seti përmban 7 pjesë, ku përfshihen 3 tenxhere, së bashku me kapakët, si dhe tigani.
Seti përmban:
Tenxhere 24 cm, 4 litër
Tenxhere të cekët 26 cm, 3 litër
Tenxhere 20 cm, 2.5 litër
Tigan 26 cm
3 kapakë qelqi, me përmasa 20, 24 dhe 26 cm.
Garanci deri në 75 vite