Tenxhere inoksi 24 cm, 4.6 lt

Tenxhere inoksi, cilësia 18/12, me garanci deri në 75 vite

Kodi i Produktit: 8697918894689

179 

Pershkrimi i Produktit

Detajet e Produktit

Tenxhereja që ju propozojmë është cilësia më e arrirë e inoksit, 18/12. E përshtatshme për të gjitha llojet e pjanurave, rezistente ndaj gërvishtjeve. Tenxherja është me diametër 24 cm, 4.6 litër, e përshtatshme dhe për në furrë.
Garanci deri në 75 vite.