Set tenxheresh me presion, 4 dhe 6 lt

Set tenxheresh me presion, 4 pjese

Kodi i Produktit: 8697918654429

159 

Pershkrimi i Produktit

Detajet e Produktit

Set tenxheresh me presion 4 dhe 6 litër, cilësia 18/10 e inoksit.

Seti përman 2 tenxhere 4 dhe 6 litër, me diametër 22 cm, si dhe dy kapakë, njëri për zierje të zakonshme, dhe tjetri për zierje presioni.

Kapakët ju përshtaten të dyja tenxhereve!

Kodi i Produktit

Brandi

8697918654429

La Forchetta