Çajnik me dy kate

Çajniku me dy kate, biogranit

Kodi i Produktit: 8697918864828

29 

Pershkrimi i Produktit

Detajet e Produktit

Çajniku me dy kate vjen në material biograniti, i përshtatshëm për të gjitha llojet e sobave dhe pjanurave. Vëllimi i tyre është 1 dhe 1.6 litër.
• Është material i shëndetshëm. Është një produkt i teknologjisë së avancuar.
• Materialet e përdorura në prodhim janë të certifikuara dhe nuk përmbajnë lëndë të dëmshme.
• Është jashtëzakonisht rezistent ndaj gërvishtjeve.
• Është i papërshkueshëm nga njolla dhe i lehtë për t’u pastruar për shkak të veçorive të tij kundër ngjitjes dhe djegies.