Thyerese Arrash Gefu

Thyesja e arrave bën të mundur thyerjen e arrave, bajameve dhe të gjitha llojeve të tjera të frutave të thata.

Materiali çeliku inox e bëne atë më të fortë. E lehtë në përdorim dhe mjaft rezistente.

Kodi i Produktit:

28 

Pershkrimi i Produktit

Detajet e Produktit