Prerëse Anansi

Fruti i ananasit ka nje hapje te veshtire ndaj edhe kjo e bene pak bezdisës përdorimin e tij pavarsisht se ka vlera të larta ushqyese.

Tashmë nuk ka pse të mos e konsumoni por të filloni të organizoni me të pije te ndryshme dhe ta bëni pjesë të gatimeve tuaja, pasi perdorimi i tij do të jetë më i lehtë se kurrë.

La Forchetta  sjell për ju thikën që është ideaur posacerisht për hapjen e ananasit.

Thika do të mundesojë një hapje të0shpejtë edhe pa i dëmtuar vlerat ushqyese të ananasit.

Kodi i Produktit: 4006664135108

24 

Pershkrimi i Produktit

Detajet e Produktit