Gërshërë Profesionale Vigo

Gërshërët profesionale për mish VIGO

Ato janë shumë të mprehta, janë veçanërisht të rehatshme për t’u mbajtur dhe veprimi me gërshërë është i pajisur me një mekanizëm inovativ susta, duke i bërë ato veçanërisht të lëvizshme.

Material çelik inox/plastikë me cilësi të lartë

 

Kodi i Produktit: 4006664126205

29 

Pershkrimi i Produktit

Detajet e Produktit