Set thikash me sterilizim

Set thikash me sterilizim, 6 pjesë

Kodi i Produktit: 8697918961886

229 

Pershkrimi i Produktit

Detajet e Produktit

Set thikash me sterilizim, i cili përmban 6 pjesë, cilësi e lartë e çelik inoksit. Seti përmban:

Thikën Chef
Thikën sharrë
Thikë të madhe
2 thika për perimet dhe frutat

Rekomandohet larja me dorë, ose në lavastovilje në temperaturë deri në 60 gradë.

Thikat duhet të thahen përpara se të vendosen në paisjen e sterilizimit.