Mikser Profesional Karaca Maestro Chef

Asistenti juaj profesionist në kuzhinë !

Mund të përgatisni lehtësisht shijet që dëshironi duke zëvendësuar pjesën e makinës që dëshironi të përdorni dhe duke rregulluar shpejtësinë.

Përgatit brumëra të shijshëm nga buka te biskotat, nga keku te qoftet e papërpunuara.

Mund të përdoret si për përgatitjen e ushqimit ashtu edhe për përgatitjen e pijeve. Me Karaca Maestro Chef është më e lehtë tashmë të përgatisni lëngje frutash, jogurte frutash dhe pasta për të dashurit tuaj.

Trupi i makinës mund të hiqet dhe materialet që do të shtohen mund të shtohen me një buton dhe një lëvizje.

 

Kodi i Produktit: 15301012921

445 

Pershkrimi i Produktit

Detajet e Produktit

Specifikat Teknike :

Fuqia e motorit: 1000 W
Tas inox 4 L me dorezë
Tas me blender 1,8 L
Tas robot 2 litra
Rregullimi i shpejtësisë me 8 faza
Kapak kundër spërkatjes.