Paisje per Pastrimin e Berthamave

Qeruese manuale per berthama .
Mund të hiqni lehtësisht bërthamën e ullinjve dhe qershive.
Hidhni qershite dhe shtypni tubin.
Kokërrat dalin të qëruara pa bërthamë.
si për qershitë e freskëta ashtu edhe për ato të konservuara, kupat më të gjatë përshtaten lehtësisht nën të
E qëndrueshme  nuk rrëshqet.
Ena grumbulluese e berthamave eshte  transparente.

Kodi i Produktit: 4006664191418

49 

Pershkrimi i Produktit

Detajet e Produktit

Permasat :

L:18,0 cm,

Gj: 11,0 cm,

H:19,5 cm

Materiali : Plastike