Hapëse Vere 2n1

Hapëse për shishe vere dhe birre, dizenjuar për kapje dhe përdorim shumë komod, me dorezë kundra rrëshqitjes  për ti rezistuar ndryshkut dhe faktorëve të tjere kimik .

Kodi i Produktit: 4006664125406

28 

Pershkrimi i Produktit

Detajet e Produktit