Hapese Multifunksionale

Hapësja shumëfunksionale eshte e projektuar me metal super të fortë dhe shirit gome që nuk rrëshqet, mban fort kapakët pavarësisht nëse është prej çeliku inox, apo plastike, si: shishe uji, reçel, fruta të konservuara, ketchup, birrë, sode etj.
E përshtatshme për të moshuarit per fëmijët, si dhe per ata persona që punojnë në kuzhinë, pa mundim.

Kodi i Produktit: 4006664124102

23 

Pershkrimi i Produktit

Detajet e Produktit

Materiali: çelik inox
Përmasat: 16×10.5×1.8cm
Pesha: 110g.