Set pjatash Lilyum

Set pjatash për 6 persona, 24 pjesë

Kodi i Produktit: 8683650043126

229 

Pershkrimi i Produktit

Detajet e Produktit

Set pjatash për 6 persona, 24 pjesë. Seti është në material porcelani, dhe përmban:

6 pjata antipaste

6 pjata të thella

6 pjata të cekëta

6 tasa supe

Materiali: Porcelan