Lunch Box Enviro

Me kutinë e tij praktike, kapakun hermetik
Lunch Box ofron gjithçka që ju nevojitet për një drekë larg shtëpisë: në shkollë, në zyrë apo në një udhëtim.
Lunch Box është ideal për pjata të ftohta si sanduiçe të shijshme apo sallata te ndryshme.
Mund të përdoret gjithashtu në mikrovalë për të ngrohur shpejt dhe drejtpërdrejt vaktet e shëndetshme të gatuara.

– Seti ka 3 pjesë dhe brez elastik për fiksimin e tyre në kutinë e përfshirë

– I papërshkueshëm nga uji dhe hermetik falë unazës silikoni të kapakut

– Ndarës i lëvizshëm

– I përshtatshëm si për frigorifer ashtu edhe për furrë me mikrovalë (vetëm në kontejner)

– Vëllimi i mbushjes: 1000 ml

l- Të gjithë komponentët janë të përshtatshëm për larje (përveç kapakut dhe brezit elastik)

Kodi i Produktit: 4006664123761

39 

Pershkrimi i Produktit

Detajet e Produktit

Gjerësia
12 cm

Lartësia
7 cm

Materiali PP dhe dru bambuje

Pesha
0.293 kg

Gjatësia_2
19.5 cm